Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

 

 

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι φοβόμαστε το έντονο χρώμα στους τοίχους των σπιτιών μας. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα ταιριάζει με την αρχιτεκτονική του χώρου μας ή μπορεί ακόμη να έχουμε κάποιους ενδοιασμούς εξαιτίας όλων αυτών που έχουμε κατά καιρούς ακούσει. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αμέτρητες χρωμοσυνθέσεις και απεριόριστες  επιλογές που μπορούν να δώσουν άλλο ύφος στην ανακαίνιση σπιτιού, αναδεικνύοντας κάθε σημείο και προσδίδοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα!
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση σπιτιού και καταστήματος από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαίνιση σπιτιούανακαίνιση καταστήματος και ανακαίνιση γραφείου

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»

Ανακαίνιση κατοικίας με το πρόγραμμα "Εξοικονόμηση Κατ Οίκον"

Πράσινη ανακαίνιση κατοικίας

Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»;

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα για την πράσινη ανακαίνιση κατοικίας που παρέχει στους πολίτες  να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και αυξάνοντας την αξία του.
Ποιες κατοικίες επιδοτούνται;
Επιδοτούνται μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και μεμονωμένα διαμερίσματα εφόσον πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:
  1. Να βρίσκονται σε περιοχή με τιμή ζώνης χαμηλότερη των 2100 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.
  2. Να έχουν καταταχθεί –βάσει του πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης- σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της τέταρτης (Δ).  Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης χορηγείται από αρμόδιο μηχανικό ο οποίος μετράει το τι «καταναλώνει» το σπίτι και το κατατάσσει σε κατηγορία. Η διαδικασία είναι αντίστοιχη με αυτή που ισχύει για τις ηλεκτρικές συσκευές. Όσο περισσότερο καταναλώνει ένα, σπίτι, σε τόσο χαμηλότερη κατηγορία κατατάσσεται.
  3. Να υπάρχει οικοδομική άδεια ή άλλο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ότι το ακίνητο υφίσταται νόμιμα.
Όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, είχε τεθεί και κριτήριο παλαιότητας του ακινήτου (σ.σ η οικοδομική άδεια να έχει εκδοθεί πριν το 1989) κάτι όμως που απαλείφθηκε προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων.
Προσοχή: Το πρόγραμμα επιδοτεί ακίνητα τα οποί χρησιμοποιούνται ως κατοικίες (κύριες ή δευτερεύουσες)
Ονομάζομαι Χάρης Ζάννης και όπως θα δείτε και από τις δουλείες μου είμαι ένας σχεδιαστής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που μπορεί να σας δώσει ιδέες και λύσεις για τις ανακαινίσεις κατοικίας και τις ανακαινίσεις καταστημάτων ή τις ανακαινίσεις του γραφείου σας.
 Διαβάστε περισσότερα στο Blog μου. Ανακαινίσεις κατοικίας